میخواهم آن را باطل کنم ولی برادرم حاضر نمیشود؛ چه کار باید کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۵۲۵ #28859360

سلام خسته نباشید
من برای انحصار وراثت به برادرم وکالت تام الاختیار داده ام و اکنون میخواهم ان را باطل کنم ولی برادرم حاضر نمیشود چه کار باید کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر وکالت بلاعزل باشد امکان عزل وکیل ندارید

با سلام
اگر وکالت بلاعزل تنظیم کرده باشید امکان عزل ان فقط در صورتی است که مصلحت شما را رعایت نکرده باشد و اگر وکالت بصورت قابل عزل باشد میتوتنید با تقدیم اظهارنامه عزل او را اعلام نمایید و علاوه بر این میتوانید اقدام به ضمه وکیل نمایید در صورتیکه این حق از شما سلب نشده باشد

یک عنوان تقسیم ترکه داریم و یک عنوان دیگر اخذ گواهی حصر وراثت،
این دو با یکدیگر متفاوتند.

وکالت دادن به برادرتان بابت انحصار وراثت هیچ بارمالی برای شما ندارد که هیچ هزینه ی رفت و آمد و دادرسی شورای حل اختلاف جهت تعیین وراث حین الفوت پدر را هم از جلوی پای شما برمیدارد.
توصیه میکنم یک مشاوره تلفنی درخواست کنید تا ابهامات قضیه بر شما روشن گردد. ضمنا وکالت نامه باید مطالعه گردد.

وکالت بلا عزل حق عزل وکیل را از موکل سلب می کند لاکن نافی حقوق موکل نبوده و برای انجام موضوع وکالت (اخذ گواهی انحصار وراثت)تا زمانی که از سوی وکیل اقدامی نشده باشد موکل با توجه به اصیل بودن می تواند موضوع وکالت را خودش انجام دهد.

با سلام
باید وکالتنامه تان را ببینید که آیا در آن ذکر شده است قابل عزل است یا بلاعزل و در زمان دارد یا خیر ، شاید بلاعزل بودن را موکول به زمان محدودی کرده باشید.
اگر وکالتنامه تان قابل عزل باشد ، مشکلی ندارید ، خودتان به دفتراسنادرسمی مربوطه مراجعه و اقدام به عزل برادرتان کنید .

با سلام
اگر به برادر خود وکالت بلا عزل داده باشید نمیتوانید ایشان را عزل نمایید مگر اینکه وکالت بلاعزل نباشد .