نقل انتقال خودرو با جعل وکالت و امضاء را چگونه پیگیری نمایم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲,۴۲۳ #28831571

خریدار خودرو بدون داشتن وکالت و اطلاع بنده به طریقی وکالت تهیه کرده تعویض پلاک و سند زده و الباقی پول را نمیدهد .چکاری باید انجام دهم.؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
میتوانید علیه ایشان اقدام به طرح دعوای جعل و استففاده از سند مجعول نمایید

به اصل وکالتنامه دسترسی پیداکنید و سپس شکایت جعل را ازطریق دادسرا اقدام کنید

با سلام
۱- اگر اصل وکالت را در دست دارید
۲-اگر از جعلی بودن وکالت اطمینان دارید
۳-طرح دعوی را بوسیله یکی از وکلا مطرح کنید
۴- قاضی پرونده را به کارشناس خط ارجاع می دهد.
با تشکر

جعل وکالتنامه و فروش ان اتومبیل تحت عنوان کلاهبرداری قابل پیگرد کیفری میباشد شکایت نمایید

سلام، از طریق وکالت نامه و شکایت علیه دفترخانه اقدام کنید بعنوان جعل از طریق دادسرا