به اتهام تهدید از ما شکایت کرده، چکار باید بکنیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۴ #28821235

با سلام
منزلی داریم دست مستاجر. قراردادش چند ماهه گذشته تخلیه نمیکنه پدر من صاحب خونست و قرارداد به اسم پدرم هست قرارداد مستاجر هم به اسم خانم هست بهش زنگ میزنیم جواب نمیده بنگاه دار میره بهاشون حرف بزنه در باز نمیکنن تا اینکه ما رفتیم دم در بهاشون حرف بزنیم شروع کرد خانمه داد زدن گفت برید پیش شوهرم انبار ضایعاتی داره هر حرفی دارید برید بهش بگید ما هم رفتیم صحبت کردیم گفتش گفت شمارو نمیشناسم قرارداد با من ندارید اومدید تهدیدمون کردید در صورتی که نه تهدید و نه تهمت یا فحاشی در کار نبود رفته شکایت کرده نامه از کلانتری دستور قضایی اومده رفتیم کلانتری اضهاراتمونو نوشتیم باید بریم دادگاه نمیدونم چطور از حقمون دفاع کنیم لطفا راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی تهدید
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. بستگی داره که اون طرف مقابلتون چه مدارکی در پرونده گذاشته که متناسب با آن بتوانید از خود دفاع کنید. لذا می توانید از کمک همکاران وکیل استفاده بفرمایید.