آیا پول پیش منزل را میتوانند مسدود کنند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۶ #28738277

باسلام اینجانب یه منزل اجاره کرده ام و پول پیش داده ام و اجاره نامه بنام بنده میباشد ولی بنا بدلایلی از آن استفاده نکرده ام و سر خونه زندگی نرفته ام ایا درصورت اقدام بابت مهریه پول پیش را دادگاه میتواند مسدود کند؟مبلغ پیش که داده ام ۵۰میلیون میباشد در صورتیکه درخواست اعسار بدهم این مبلغ که بابت پول منزل داده ام تو رای دادگاه تاثیر دارد؟ لازم هست که اجاره نامه را بنام شخص دیگه ایی بزنم تا بمشکل نخورم؟ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وفق بند ز ماده ۲۴ قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی مبلغی که در ضمن عقد اجاره به موجر پرداخت می شود، مشروط بر اینکه پرداخت اجاره بها بدون آن موجب عسر و حرج گردد و عین مستاجره مورد نیاز مدیون بوده و بالاتر از شان او نباشد مستثنیات دین محسوب می‌شود و قابل توقیف نیست.