کمتر از ۲۴ ساعت بعد به فروشنده اعلام کردم که خودرو رو پس بگیره اما طلب ضرر و زیان بالا کرد! نمیدونم باید چیکار کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۵ #28711887

متاسفانه خودرویی رو خریدم که فروشنده با چرب زبانی اونو سالم معرفی کرد اما در مبایعه نامه نوشته که خودرو فوق مورد بازدید کامل خریدار گردیده و هیچگونه بهانه ای مورد پذیرش نیست! اما متاسفانه خودرو خرج زیادی داره، کمتر از ۲۴ ساعت بعد به فروشنده اعلام کردم که خودرو رو پس بگیره اما طلب ضرر و زیان بالا کرد! نمیدونم باید چیکار کنم لطفا راهنمایی بفرمائید

مشاوره حقوقی قرارداد
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
جهت اظهار نظر دقیق در این خصوص باید به متن قرارداد منعقده مراجعه شود
در صورتی که خیار عیب و خیار قبل را ساقط کرده باشید به نظر می‌رسد امکان این موضوع وجود ندارد اما در غیر این صورت می توانید معامله را فسخ نمایید

با سلام متن قرارداد تنظیمی مهم است اگر صراحتا و یا حتی ضمنی خیار عیب و غبن را ساقط کرده باشید کار بسیار سخت میشود ولیکن در غیر این صورت می توان معامله را فسخ نمود حتی با وجود رویت کامل وسیله خریداری شده