امکان اثبات سایر موارد مسروقه توسط وکیل

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۵۰ #28647544

با سلام.
کیف بنده حاوی موبایل، مقداری پول، کارت ملی و ... بود و در ماشین گذاشته بودم و به سرقت رفت.
همانجا با ۱۱۰ تماس گرفتم و صورتجلسه کردند و در سامانه همیاب ۲۴ ثبت نام کردم. پس از چند روز ردیابی مثبت انجام شد. آیا با کمک وکیل میتوانم سایر موارد مسروقه به غیر از موبایل را اثبات کنم؟ هزینه دادرسی و وکالت به عهده سارق هست؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه ادله و مستندات کافی وکیل بهتر می تواند نتیجه مطلوبی کسب نمایید

با سلام
بله اعطای نیابت به وکیل امکان پذیر است لکن جهت اثبات ادعای خود می بایست ادله و مستندات محکمه پسند در اختیار داشته باشید.

باسلام قطعاوکیل میتواندکمک خوبی جهت اثبات سرقت به شمابکندضمن آنکه میبایست دلایل اثبات وجوع سرقت هم وجودداشته باشیدچراکه وکیل نمیتوانددلیل سازی کندومیبایست درحدوداختیارخودوباتوجه به دلایل موجوددفاع کند،حق الوکاله وکیل راپس ازپرداخت وصدوررای به نفع شمامیتوانیدازسارق مطالبه نمایید

برای اثبات علاوه بر وکیل مجرب نیاز به دلایل مثبت ادعای خود دارید.
میتوانید خسارات خود را که شامل خسارات دادرسی می باشد از سارف در صورت محکومیت مطالبه نمایید.

باسلام
جهت ادعای خود میبایست مدارک و شواهد و مستندات در دادگاه ارایه نمایید تا بتوان به آنها برسید یا اینکه دردست سارق باشند و با دادن نشانی های مربوط به مال مسروقه

باسلام ودرود باید امارات ودلایل داشته باشید هم خودتان میتوانید وهم از طریق وکیل میسور است.

باسلام
بله می توانید ولی باید ادله کافی برای اثبات ادعای خود داشته باشید.