اعتراض به رای دادگاه جهت اقساط مهریه چه نتیجه ای دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۱۲ #28627825

با عرض سلام
برای کسی که دادگاه هر پنج ماه یک سکه مهریه تعین کرده با اینکه وضعیت مالی خوبی داره ولی چون چیزی نامش نبوده و حساب های بانکی هم تاثیری در رای دادگاه نداشته ایا با اعتراض امکان هست وضعیت بهتر بشه؟
اگه زوج هم اعتراض بزنه امکان داره ماه رو افزایش بدن مثلا هر هفت ماه یک سکه؟؟؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر بتوانید عدم تمکن خود را اثبات کنید ممکن است موفق شوید

دادگاه باتوجه به محتویات پرونده و لوایح تقدیمی و مستندات ارایه شده تصمیم می گیرد

سلام
در صورتیکه بتوانید عدم تمکن مالی خود را اثبات نمایید میتوانید اقدام به تعدیا اقساط مهریه نمایید.

بله اگر دلایل و مدارک بتوانید ارائه دهید امکان افزایش وجود دارد .

دادخواست تعدیل اقساط ط مهریه را هر دو طرف می‌توانند بدهند. دادگاه با توجه به تغییر قیمت‌ها و سایر ادله طرفین ممکن است اقساط را کم یا زیاد کند.

اگر اموالی ندارد و ضعیت درآمد و زندگی ایشان همانند گذشته است و دلیلی از بابت اوضاع بهتر زندگی ایشان ندارید .
ممکن است با اعتراض ایشان فاصله اقساط بیشتر شود .

سلام
برای تعدیل اقساط باید ثابت کنید زوج دارای اموالی ست که وضعیت مالی اش بهتر شده و می تواند اقساط بیشتری بدهد.