آیا موجر چنین حقی را دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۱۶ #28605058

مالک (الف) چهار مغازه را برای مدت ۳ سال اجاره می دهد به "ب" و شخص "ب" با توجه به حدود اختیاراتش در قرارداد اجاره (اجاره به دیگری) موضوع اجاره را به ۴ نفر ۲۸۰ میلیون تومان رهن می دهد به همان مدت سه سال. حال با انقضای قرارداد از طریق دفتر اسناد اخطار تخلیه به متصرفین مغازه ها داده است بدون اینکه رابطه موجر و مستاجری بین مالک (الف) و متصرف وجود داشته باشد مع الوصف اگر متصرفین را قائم مقام "ب" در نظر بگیریم مالک می بایست وجهی را که از "ب" دریافت کرده به متصرفین پرداخت کند سوال این است که مالک با توجه به اینکه حق اجاره موضوع اجاره را به "ب" داده است آیا بدون استرداد رهینه متصرفین به میزانی که از "ب" دریافت کرده است اخطار تخلیه وجاهت قانونی دارد؟ (ضمنا "ب" در زندان محبوس است.)

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که موجر مبلغ رهن را به مستاجر خود در قرارداد پرداخت نماید طبق قرارداد فی ما بین می تواند تخلیه مستاجر را بخواهد

سلام
مالک وجه الودیعه را به مستاجر خود باید بدهد نه به مستاجر دوم و مستند به قرارداد می تواند تقاضای تخلیه کند.

بله اخظار تخلیه قانونی تست
بعلاوه مالک می تواند مطابق قرارداد اجاره به مستاجر خود بلحاظ انتقال مورداجاره بغییر وی را از مغازه ها تخلیه نماید