آیا محکوم میشوم، ضمنا بعضی از وسایلم فاکتور دارن؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۲ #28546848

سلام بنده خانمی شاغل هستم که چندی پیش شوهرم منزل را ترک کرد و چون خونه ی ما استیجاری بود دائم منو تهدید کرد که خونه رو خالی کنم ..منم اینکار رو کردم و اثاثیه ای که خودم بیشترشون رو خریده بودم رو بردم الان اون شکایت منو کرده جرم من چیست و آیا مجازات دارم ضمنا بعضی از وسایلم فاکتور دارن؟

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
صرف اینکه ایشان به جهت یک ادعا بخواهند از شما شکایت نمایند در صورتی به نتیجه خواهد رسید که ادله کافی در این خصوص ارائه نمایند.
با توجه به اینکه ایشان منزل را ترک کرده اند و شما در عصر و حرج بوده و چاره‌ای جز تخلیه ملک نداشتید لذا به نظر نمی‌رسد مسئولیتی متوجه شما باشد.

سلام
هر ادعایی علیه شما ثبت شده باشد باید اثبات شود و در غیر اینصورت قرارمنع تعقیب صادر میشود و اصولا در دعاوی خانوادگی امکان طرح دعاوی همچون خیانت در امانت و سرقت منتفی است

بانوی محترم
لطفا عنوان شکایت همرستان را بیان کنید و بفرمایید که تحت چه عنوانی از شما شکایت کردند تا بتوانیم راهنمایی لازم را ارایه نماییم.وقتی میفرمایید از شما شکایت شده قطعا باید بدانید که موضوع شکایتشان چیست ؟؟؟
اما فی الحال اگر ادعای ایشان(شکایت) نسبت به لوازم منزل است که جهزیه شما متعلق به شماست و هر آنچه شما خریداری نمودید نیز متعلق به شما خواهد بود و میتوانید برای اثبات از فاکتورهاتون استفاده کنید
در مقابل اگر ایشان نسبت به اموال شما ادعایی دارند باید خودشان دلایل مالکیتشان را به دادگاه ارایه کنند
برای راهنمایی دقیق باید جزییات را بیان کنید اما اگر همه مشکلتان همین است با توجه به این مطالب شما جرمی مرتکب نشده اید.پیشنهاد میکنم از حتما از مشاوره های دقیقتر بهره مند شوید