مراحل قانونی گرفتن باقی مبلغ چک به چه صورت است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۴ #28527555

اگر چکی ک موجودی آن کمتر از چک است رو ،مبلغ موجود رو برداریم با این ک کمتر از چکه(مثلا ۱۰۰ میلیون چک موجودی حسابش ۶۰ میلیون باشه)بقیه مبلغ رو برگشت بزنیم تکلیف چکی ک برگشت خورده چجوریاست(اگر اینجوری برگشت بزنیم اونوقت میشه توقیف اموال گرفت یا نه؟) و اینکه مراحل قانونی گرفتن بقیه پول چجوریه؟
بنظرشما مبلغ رو برداریم و مابقی رو برگشت بزنیم یا نه کل چک رو برگشت بزنیم؟

مشاوره حقوقی چک
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در این صورت نسبت به الباقی مبلغ می توانید اقدام نموده و حکم بگیرید

وجهی که در حساب است را برداشت کنید و نسبت به آنچه باقی مانده است چک را برگشت بزنید و توقیف اموال و جلب هم امکانپذیر است

سلام
به اندازه مبلغ که برگشت خورده می توانید طرح دعوا نماید و توقیف اموال بنمایند

با سلام.
بهتر است آنچه در حساب موجود هست را برداشته و نسبت به مازاد طرح دعوی کرد .نقد را به نسیه ترجیح ندهید و نسبت به مازاد طرح دعوی کنید
نسبت به مازاد دادخواست مطالبه وجه بدهید
و یا اگر چک دارای کد رهگیری می باشد مستقیما تقاضای صدور اجراییه نمایید از دفاتر خدمات قضایی