با توجه به اینکه باید بنده را تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار میداد و این کار را انجام نداده آیا میتوانم از ایشان بعلت پرداخت نکردن حق بیمه این سالها شکایتی کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۴۴ #28476024

با درود
سالها قبل یکی از دوستانم از بنده تقاضا نمود بعلت اینکه خودش دارای پیشینه کیفری است و نمیتواند مجوز مدیریت باشگاه بدنسازی بگیرد بنده در کلاسهای مدیریتی شرکت کنم و پس از اخذ مدرک مدیریت ایشان از این مدرک در باشگاه خود ایتفاده کند حدود ۱۰ سال است ایشان با مدرک مدیریت بنده فعالیت میکند البته در همان زمان مرا به محضر برد و از بنده امضا گرفت که هیچ حق و حقوقی در این باشگاه ندارم

مشاوره حقوقی تامین اجتماعی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله از طریق اداره کار اقدام کنید

بادرودوسلام ازطریق اداره کار اقدام نمایید.

موضوع را از طریق اداره کار پیگیری کنید.

از طریق اداره کار نسبت به حقوق خود اقدام فرمایید

در صورتی که قرارداد شما در قالب مشارکت نباشد و به صورت کار و کارگری باشد می توانید علیه ایشان در اداره کار شکایت کنید

با درود
بلی نسبت به حقوق خود میتوانید از طریق اداره کار اقدام فرمایید

درود
اگر مشمول روابط کارگر و کارفرمایی بوده اید و یا توافقی در خصوص بیمه داشته اید می توانید طرح دعوی کنید.