آیا این همه افزایش قیمت قانونی هست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۷ #28420227

با سلام
من به مدت ده سال مستاجر مغازه در مجتمع تجاری بوده ام. سال اخر مبلغ ۸۰ میلیون رهن کامل. امسال مبلغ را ۲۰۰ اعلام کرده است. آیا این همه افزایش قیمت قانونی هست؟ و اینکه بعد ده سال مشتری جمع کردن چند وقت محلت تخیله به من داده میشود؟ خودشون گفتن یک هفته .با تشکر

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
متاسفانه معیار و شاخص دقیق جهت تعیین مبلغ ودیعه و اجاره بها وجود ندارد.
در صورتیکه قرارداد شما منقضی شده است،ظرف مهلتی که مالک اعلام کرده میبایست تخلیه نمایید.

سلام. با عنایت به قانون روابط موجر و مستاجر سال ۷۶ شما مکلف به تخلیه هستید. ضمنا مبلغ اجاره بها صرفا توافقی است بین موجر و مستاجر!!

اصولا معیاری برای افزایش اجاره بها وجود نداشته و این امر موکول به توافق موجر و مستاجر می باشد. بدیهی است در صورت خودداری موجر از تمدید اجاره نامه مکلف به تخلیه خواهید بود .