آیا حتما پس از فروش قاضی پول نقد سهم منو برای مهریه در نظر میگیره؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۸۰۰ #28406284

یک خانه سه دانگ سه دانگ با همسرم دارم. درخواست مهریش خونم سه دانگم توقیف کرد که با مستندات دین از توقیف خارج شد. الان درخواست فروش داده.
آیا حتما پس از فروش قاضی پول نقد سهم منو برای مهریه در نظر میگیره؟
یا ممکنه بگه با قسمتی از اون پول یه خونه در حد خودم به خاطر اینکه دیگه هیچ ملکی جهت سکونت ندارم در نظر بگیره؟

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ان مبلغ جز مستثنیات دین محسوب می شود اما حتما باقاضی در این خصوص صحبت نمایید چرا که قطعا زوجه اقدام به توقیف آن مبلغ می نماید اما شما باید اعلام نمایید که مبلغ از مستثنیات دین می باشد و باید رفع توقیف گردد

سلام دوست گرامی
اون پول نیز طبیعتا بایستی جز مستثنیات دین باشد تا شما بتوانید منزل برای خود تهیه نماید

احتمال زیاد وجه را زوجه برای مهریه توقیف میکند .

فقط می تونه سهم خودش رو بفروشه و شما هم می توانید اخذ به شفعه کنید و سهم شما رو نمیتونه بفروشه و دادگاه حکم به فروش سهم شما نمی کند