آیا ممکن است که ایشان اقدام به دریافت حکم جلب اینجانب نموده باشد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۱۹ #28397933

همسر من در تاریخ ۹۹/۵/۱ موفق به گرفتن رای از دادگاه مبنی بر محکومیت اینجانب به پرداخت مبلغ ۷ میلیون تومان وجه نقد بابت نفقه به ایشان شد و من نیز اعتراض نزدم، ولی از آن زمان هیچگونه ابلاغیه، احضاریه و یا هیچ چیز دیگه در ثنای اینجانب بابت این موضوع نیامده، و با شناختی که از همسر خود دارم، محال است که از ادامه روند این موضوع، امتناع کند، آیا ممکن است که ایشان از طریقی که به ثنای اینجانب نیاید و از ادامه آن مطلع نگردم،اقدام به دریافت حکم جلب اینجانب نموده باشد؟ممنون میشم راهنماییم بفرمایید،با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی نفقه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتواند دستور جلب بگیرد اما تنها بعد از اینکه هیچ مالی از شما پیدا نکند

موضوع از طریق سامانه ثنا اطلاع رسانی خواهد شد در غیر این صورت می توانید به شعبه رسیدگی کننده مراجعه نمایید و از روند پرونده مطلع شوید

درود ببینید ایشون رای رو میبرن اجراییه به شما سی روز زمان میدن که بیاید محکوم به رو رداخت کنید تو اون سی روز نرید میرن رو توقیف حساب و حقوقتون اگر از اون هم نتونن مطالبات رو وصول کنند میرن رو توقیف اموالتون و بعد از همه این مراحل جلبه مگر اینکه خانم شما با پرداخت مبلغی درخواست تامین خواسته کنه که اونموقع جلب صادر میشه

با سلام
هر اطلاع رسانی که باشد از طریق سامانه قضایی به اطلاع شما خواهد رسید و راه قانونی برای عدم ثبت وجود ندارد.