روش اثبات عدم تمکین زوجه ای که منزل اجاری شوهر ایرانی خودش را در خارج از کشور ترک کرده چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۵۸ #28375066

زوج و زوجه دارای تابعیت ایرانی در خارج از کشور زندگی میکنند. زوجه ترک منزل کرده و در منزل دیگری که مشخص نیست در همان کشور زندگی و کار میکند. در پاسخ اظهارنامه به دعوت به تمکین بدون طرح دعوی از سوی زوج به خانواده زوجه در ایران آنها مدعی هستند که زوجه در منزل زوج در حال تمکین میباشد و اعلام می کنند که حتی منزل در شان زوجه نیست! در صورتیکه زوجه در حقیقت در تمکین در این منزل مناسب با همه امکانات نیست. قابل به ذکر است که جهت ارایه دادخواست عدم تمکین به دادگاه های ایران امکان تایید اجاره نامه منزل زوج از طریق سفارت ایران در خارج از کشور امکان دارد ولی نماینده و کارشناسی در خارج از کشور که بتواند برای دادگاه ایران جهت بررسی شرایط منزل و یا برای مثال صورت جلسه عدم تمکین یا تمکیم زوجه در این کشور خارجی وجود ندارد و شاهد مطلعی نیز وجود ندارد که برای چنین موضوعی حاضر بشود در کشور خارجی شهادت بدهد و اعلام عدم تمکین زوجه را بکند. همچنین در شرح وظایف سفارت ایران چیزی برای کارشناسی و تایید تمکین یا عدم تمکین وجود ندارد و آنها تنها بعد از ابلاغ وزارت خارجه در ایران میتوانند عمل کرده و با ارسال اظهارنامه یا دادخواست از مجرای امور بین الملل در ایران و وزارت خارجه سپس می توانند چنین اظهارنامه و یا دادخواست را به آدرس محل کار زوجه ارسال فرمایند و شرح وظایف دیگری در این خصوص ندارند.
از آنجا که به نظر میاد پاسخ قطعی و شفاف به این سوال در چنین شرایط زندگی زوج و زوجه در خارج از کشور برای وکلای محترم زیاد راحت نمی باشد لذا از شما خواهشمندم تجارب یا پیشنهادات خود در خصوص چگونگی دادخواست و اثبات عدم تمکین زوجه و چگونگی صورتجلسه یا تایید آن در کشور خارجی اعلام بفرمایید؟
متشکرم.

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق کنسولگری ایران در کشور مورد نظر با اعطای وکالت به وکیل مورد نظر می توانید از طریق دادگاه های ایران اقدام نمایید

از طریق سفارت ایران اقدام نمائید

عزیزم بارها بنده و سایر همکاران در این مورد بشما جواب دادند مجددا یکبار دیگر عرض می کنم
شما با مراجعه به سفارت ایران در کشوری که هستید و ارائه مشخصات وکیلی که در ایران است براش وکالت بدین و مدارک خودرا براش ارسال کنید تا وکیل شما از طریق قوه قضاییه وباهماهنگی وزارت امور خارجه اظهارنامه به همسرتان ارسال سپس اقدام قانونی در جهت مورد وکالت انجام دهد ویا چنانچه خانواده همسرت در ایران است اظهارنامه ای برای پدر مادرش ارسال کند که در مورد خانواده همسرت زیاد به نتیجه نخواهی رسید