مطالبه ثمن توسط فروشنده با وجود بدهی و درج ثمن صوری

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۵۶ #28337850

سلام، زمینی از شخصی خریداری کردم، چون به بنده بدهکار بود دیگر در قرارداد راجع به بدهی چیزی قید نکردیم و فقط صوری در قرارداد نوشتیم ثمن معامله یک باغ است و آدرس باغ رو نوشتیم به مقدار یک میلیارد و یک خودرو زانتیا به مبلغ ۴۵۰ میلیون و دویست و پنجاه تومن پول نقد و اقدام به قرداد ثبتی کردیم. الان فروشنده شکایت کرده و گفته فقط دویست نقد گرفته و باغ و زانتیا رو خواسته. آیا می‌تونه من رو محکوم کنه؟ من چجوری ثابت کنم ثمن معامله در قرارداد صوری نوشته شده بود؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بهتر است نسبت به طلب خود دادخواست بدهید و ثمن معامله را بپردازید

سلام علیکم
شما باید صوری بودن آن را اثبات کنید که کاری بسیار دشوار است و به استاد اصل صحت معاملات و قراردادها شما محکوم به پرداخت ثمن معامله خواهید شد

سلام درج ثمن به صورت صوری اشتباه بوده است شما باید با دلایل و امارت خود نشان دهید ثمن پرداخت شده و در خصوص طلب قبلی خود اقامه دعوا نمایید .

در این مورد اثبات صوری بودن با دشواری های زیادی همراه است . می توانید طرح کنید ولیکن امکان اثبات آن بسیار کم و در حد ناممکن است .

نمیتوانید اثبات کنید صوری بوده، باید اثبات کنید که ثمن معامله را به نحوی پرداخت کرده اید

سلام، اصل بر صحت قراردادهاست، ملاک همان است که در قرارداد نوشتین، اگه شما ادعایی غیر از این دارین باید با دلایل و مدارک ثابت کنین... اگه نتونستین ادعایتان را از این طریق ثابت کنین، اگر برای طلبتان مدرک و دلیلی دارین می تونین اون را جداگانه مطالبه کنین

با سلام
وفق ماده ۲۲۳ قانون مدنی هر معامله ای که واقع می شود اصل بر صحت آن است. متاسفانه اقدام شما در تعیین ثمن صوری اشتباه بوده و اثبات آن مشکل است.