آیا امکان تغییر مقصر وجود دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۷۷ #28218884

با سلام
حدود یکماه پیش با یک دستگاه کامیون تصادف کردم. در حالیکه ترافیک وجود داشت، من در لاین وسط و کامیون در لاین سبقت به آرامی در حال حرکت بودیم. کامیون با انحراف به راست به گلکیر و درهای سمت راننده آسیب زد. افسر راهنمایی بدون ترسیم کروکی کامیون را بدلیل انحراف به راست مقصر تشخیص داد. با قبول تقصیر خسارت را از بیمه گرفتم و برای افت قیمت شکایت کردم. در جلسه رسیدگی راننده کامیون تقصیر را قبول نمی کرد و قاضی دستور کارشناسی توسط کارشناس دادگستری دادند. کارشناس مقصر را کامیون اعلام کردند ولی میزان افت قیمت را کاهش دادند. میخواهم به نظر کارشناس اعتراض کنم. ولی کارشناس دادگستری گفتند ممکن است در کارشناسی سه نفره تقصیر پنجاه پنجاه بشود. میخواستم بپرسم با توجه شرح تصادف مقصر کیست؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، با توجه به نظر پلیس راهنمایی و قبول تقصیر از جانب مقصر و اخذ خسارت از جانب شما بحث تغییر درصد تقصیر جایی ندارد و منتفی است و اگر شما بابت میزان افت شکایت کنید تاثیری در درصد تقصیر طرفین ندارد.

سلام افسر پلیس راهور مقصر را اعلام کرده وشما نیز با قبول موضوع خسارت گرفتید واینکه بنابه اظهار کارشناس اول درصورت ارجاع پرونده به هیات احتمال داره پنجاه پنجاه مقصر را اعلام کنند یک نظریه شخصی ایشان است .

سلام
در کارشناسی سه نفره به صورت دقیق مورد بررسی قرار می گیرد میزان افت قیمت پس از طی فرآیند کارشناسی، اعلام می گردد

گاها باارجاع امربه کارشناسی تصادفات کروکی تغییر یافته لیکن این امر به ندرت انجام میشود

با سلام
برای این سوال مطروحه شما نمیتوان دقیق اظهار نظر نمود زیرا همه چیز به نظر کارشناسی خواهد داشت
کارشناس میتواند خلاف نظر کارشناس قبلی نظر خود را اعلام نماید که البته بر حسب نظر شخص خودش با بررسی موضوع خواهد بود .