می توانم با توجه به فاکتور های طلا که دستم هست؛ تقاضای استرداد آنها را داشته باشم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۴۳۳ #28137435

زوجه به مدت ۸ ماه به بهانه های واهی خانه و زندگی را به همراه فرزند سه و نیم ساله ام به همراه مقادیر قابل توجهی از طلاجات به همراه برخی از فاکتورهای ان بدون هیچ عذر موجهی ترک نموده و در منزل پدریش سکنی گزیده و بدون رضایت اینجانب مشغول به تحصیل می باشد.و برخی از فاکتورهای طلا در دست من است.حکم محروم کردن زوج از دیدار فرزند سه و نیم ساله ام توسط زوجه از نظر قانون چیست و چگونه می توانم مانع از تحصیل زوجه شوم

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بااحترام
با مدارک و اثبات مالکیت میتوانید استرداد نمایید

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید بله اگر نام شما در فاکتور ها ید شده باشد می توانید نسبت به استرداد ظلاها اقدام نمایید .

خواسته های شما از منع تحصیل تا منع ملاقات فرزند مشترک ۳ ساله ای که اساسا در این سن ؛ همسر شما بالاتر از حق ملاقات حق حضانت فرزند را دارد ؛ من حیث المجموع آنچه متبادر به ذهن می کند ایجاد فشار بر روی زوجه می باشد و یقینا این راه صحیحی در ادامه و یا قطع علقه زوجیت نمی باشد . درصورتیکه در زندگی مشترک به مشکلی برخورده کرده اید ابتدا امکان ادامه زندگی را بررسی کنید و اگر در نهایت به این نتیجه رسیدید که تحت هیچ شرایطی نمی توانید بر سر تعهد مقدس ازدواج باقی بمانید شرافتمندانه و با دلجویی از همسرتان اقدام به طلاق کنید ولی اگر حتی یک درصد احتمال بقای زندگی می دهید بجای ایجاد فشار بر یکدیگر در راستای دلجویی و بازگرداندن عشقی بیش از عشق زمان ازدواج تلاش کنید اقدامات قضایی زوجین علیه یکدیگر بنظر ایجاد اهرم فشارهایی برای رسیدن به خواسته هایشان است ولی اهداف افراد در زندگی مشترک صرفا منطبق بر خواسته ها نیست . سعی کنید اهداف مشترک تان با همسرتان را پیدا کنید و با تلاش مضاعف و ایجاد عشق دوباره در زندگی تان به سوی اهداف زیبا و مقدس زندگی مشترک حرکت کنید . تجربه ثابت نموده افرادی که در چنین شرایطی ادنکی تفکر کرده اند و مثل دو فرد عاقل و بالغ در مورد زندگی خود اندیشیده و تصمیم صحیح گرفته اند در تمام زندگی موفق تر بوده اند و افرادی که بنظرشان با ایجاد اهرم فشار توانسته اند همسر خود را در دادگاه ها محکوم و به نتیجه ای برسند در تمام زندگی آثار مصائب و مشکلاتی که تحمل کرده اند و یا به دیگری تحمیل کرده اند با آنها بوده اند . درخصوص طلاها علاوه بر وجود فاکتور باید ثابت کنید طلاها هدیه نبوده و به در دسترس ایشان بوده و توسط ایشان از خانه خارج شده و صرف ارائه طلا چنین ادعایی ثابت نمی شود . موفق و مؤید درپناه خدا باشید .

سلام، امکان استرداد طلا با توجه به این که فاکتورها به نام شما هست وجود دارد لیکن نیازمند ادله برای اثبات بردن توسط همسر همچون دوربین یا شهادت شهود یا ... هستید.

با درود نمبتوانید مانع تحصیل زوجه شوید.
اگر طلاها هبه شده قابل رجوع است به شرط باقی بودن عین آنها، نسبت به ملاقات با طفل دادخواست ملاقات با طفل همراه با دستور موقت تقدیم دارید.

تحصیل حق زن است و نبازی به اجازه نیست مگر اینکه به واسطه تحصیل حقی از شما ضایع شود .در خصوص طلاها هم اگر فاکتور دارید دادخواست استرداد طلاها را بدهید.

باید دادخواست الزام به تمکین بدهید، برای دیدار فرزند دادخواست ملاقات فرزند مشترک بدهید، در خصوص طلا با در دست داشتن فاکتور دادخواست استرداد بدهید، در خصوص تحصیل هم با دلیل باید دادخواست منع از تحصیل دهید