آیا میشود مامور ببرم در خونشون و همسرمو بیارم خونم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۷۴ #28116609

سلام خسته نباشید همسر بنده رفته درخاست نفقه کرده ولی ایشون همیشه با پدر مادرشه اصلا تو خونه من نمیاد و از من تمکین نمیکنه بعدشم موقع عقد پدر مادرش گفتن که تا وقتی من تکلیف شغلم مشخص بشه خرج همسرمو میدن ولی الان زدن زیرش من رفتم واس عدم تمکین شکایت کردم
آیا آیا میشود تا همسرم به خونه من نیامده بهش نفقه ندم هر وقت اومد سر خونه زندگیش نفقه رو بهش بدم

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با گزارش ۱۱۰ و استشهادیه، ترک منزل و عدم تمکین وی را اثبات کنید سپس در صورت صدور حکم عدم تمکین نفقه ایشان ساقط می شود و می توانید وفق ماده ۱۶ قانون حمایت خانواده مصوب ۵۳ دادخواست تجویز ازدواج مجدد تقدیم کنید.

پس اثبات و احراز عدم تمکین ، زوجه مستحق دریافت نفقه نخواهد بود.

خیر الزامی به آمدن ایشان نیست عدم تمکین وی موجب عدم ایتحقاق نفقه به ایشان میشود

در الزام به تمکین ابلاغ میکنند به زوجه که به خانه همسر برگردد و هیچ الزامی وجود ندارد. در این صورت نفقه تعلق نمیگیردو میتوان تجویز ازدواج مجدد گرفت.

به اجبار مامور نمی توانید زوجه را برگردانید لیکن اگر محکوم به تمکین شده باشد و به میل خود از بازگشت به منزل شما خودداری نماید استحقاق نفقه ندارد.

زنگ بزن ۱۱۰ صورتجلسه کن خونه نیست