تهدید در واتس آپ چگونه پیگیری شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۵۵ #28082450

شخصی از برادرم طلبکار هست و اکنون برادرم در زندان به سر میبرد. این شخص من رو در واتس آپ تهدید کرده که به محل کارم میاد و با مدیرم حرف میزند در مورد بدهی های برادرم و زندان بودنش و حتی بهم تو واتس آپ گفته که آبرومو جلو مدیرم میبره و فحاشی هم کرده. بارها جلو دو و سه نفر از دوستام هم بهم تهمت زده و گفته من و خانوادم کلاهبردار هستیم ولی هیچ مدرکی نداره که نشون بده که ما کلاهبردارم و هی تهدید میکنه مادرم و من رو به زندان می اندازد اما ما نمیدونیم به چه جرمی من نگران هستم که به محل کارم بیاد و ابروی من رو در محل کارم ببرد.
آیا من میتونم از این آقا شکایت کنم؟
به چه جرمی؟

مشاوره حقوقی تهدید
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و احترام.

طبق ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی:
«هر کس دیگری را به هر نحو به قتل یا ضررهای نفسی و شرافتی یا مالی یا به افشای سری نسبت به خود یا بستگان او تهدید کند، اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را کرده یا نکرده باشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان از دو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.»

لذا شما می تواند با ارائه مدارک محکمه پسند از ایشان به جرم تهدید و مزاحمت طرح شکایت نمایید.
پیشنهاد می کنم در پیگیری اینگونه موارد حتما با وکیل یا کارشناس حقوقی مشورت و همفکری نمایید.

سربلند و پیروز باشید

با سلام
می توانید با استناد به شهادت شهود بابت تهمت و تهدید طرح شکایت نموده و برای کمک به علم قاضی درخواست نمایید که از طریق پلیس فتا پرینت پیام ها اخذ شود.

سلام
با تقدیم شکواییه می توانید از بابت تهدید شکایت کنید و موضوع حسب الامر به پلیس فتا ارجاع خواهد شد.