بابت مالکیت از ۲ دانگ از من اجرت المثل میخواد، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۶۸ #28075221

با سلام
ما فقط ۲ وارث هستیم من و برادرم حالا کسی که اجرت المثل میخواد بچه های برادرم هستند که ادعای مالکیت به ۲ دانگ ساختمان میکند که توسط برادرم به آنها واگذار شد ست درصورتی که تمام مراحل تقسیم و فروش در مزایده و مجددا خودشان بنام پدرشان ساختمان را خریدن و حتا بابت تاخیر در تخلیه از داداگاه اقدام کردن چرا به موقع تخلیه نکردم که دادگاه نیز مبلع ۴ میلیون از حسابم برداشت کرده بخاطر تخلیه اجاره حساب کردن تا ان موقع که تمام اینها انجام شده و تحویل داده شدست که پگیر کنندکان ایشان بودن حالا همه چیز تمام شده و تحویل توسط دادگاه انجام شده و تازه آقایان بابت مالکیت از ۲ دانگ از من اجرت المثل میخواد او باید از پدرش که واگذار کنند یا فروشنده اجرت بخواهد نه اینکه از من در ثانی تا جای که بمن مربوط بود دادگاه از من ۴ میلیون گرفت و خانه را تحویل دادم

مشاوره حقوقی ملکی
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پرداخت اجرنت المثل ایام تصرف در صورت عدم پرداخت از سوی شما بر عهده شما می باشد

بنا به تصرف و استفاده شما از تمام ملک، بابت دو دانگ مالکیت ایشان بایستی اجرت المثل پرداخت نمایید .

اجرت ایام مورد تصرف به عهده شماست

با سلام..
در اینخصوص با توجه به مشاعی بودن ملک، در صورت تصرف و استفاده هر کدام از مالکین که تمام ملک را در تصرف خود داشـته باشـند، می بایستی به مالک و یا مالکین دیگر اجرت المثل ایام تصرف را پرداخت نماید..
در موضوع فوق الاشاره بابت دو دانگ مالکیت ایشان، در صورت مطالبه با تعیین میزان اجرت المثل طبق تظریه کارشناسی، ملزم به پرداخت اجرت المثل ایام تصرف به نسبت سهم آنان می باشید..
موفق باشـید..

با توجه به اینکه شما متصرف دو دانگ از ملک مشاع می باشید باید با معترضین توافق نماید در غیر این صورت باید اجرت المثل ایام تصرفات خود را بپردازید

سلام باتوجه ب اینکه ملک مشاعی بوده و هر کدام از مالکین ک در نلک تصرف داشته باشند میبایست ب مالک دیگر اجرت المثل ایام تصرف را پرداخت نماید چنانچه قبلا مطالبه نشده ملزم به پرداخت هستید

سلام
با توجه به تصرف و استفاده شما از تمام ملک، بابت دو دانگ مالکیت ایشان بایستی اجرت المثل پرداخت نمایید که مبلغ آن با ارجاع موضوع به کارشناسی تعیین خواهد شد.