نیاز هستش که یه ضامن با سندی چیزی به همراه خودم ببرم دادسرا؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۸۲ #28026090

ابلاغیه،احضاریه تعیین مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط ...
پرونده سر فروش یه ملک هستش که من چند سال پیش خریدم.و حدودا سه سال پیش ملک رو که قولنامه ایی هستش فروختم..البته اینم بگم خودم یک روز هم اونجا ساکن نبودم.زمانیکه خریدم مستاجر داشت ملک که رهن کرده بود..و وقتی هم که فروختم خریدار هم با همون مستاجر ملک رو قولنامه کردیم..اما مثل اینکه صاحب جدیدی برای ملک بعد از یکسال حدودا از زمان فروش من پیدا میشه و میره مستاجر رو پولشو میده و الان ملک در تصرف اونه..و حالا اون شخصی که من بهش ملک رو فروختم اومده از من و دو نفر مالک قبلی که به من ملک رو فروختن به اتهام کلاهبرداری و جعل شکایت کرده..حالام قولنامه ها رو چند وقته پیش دادن کارشناسی و مثل اینکه کارشناس گفته اثر انگشت قولنامه هاای قبل از مال من یکیشون با اونیکی مطابقت نداره...خلاصه که نمیدونم الان چی میشه..تویه همین ابلاغیه اومده ظرف مدت ۷ روز اگه نرم دادسرا حکم جلبم رو صادر میکنه..حالا برام سوال پیش اومده و نگران این هستم که اگه برم پیش دادیار پرونده نکنه حکم بازداشتم رو بده و منو بندازه زندان..به نظر شما ایا نیاز هستش که یه ضامن با سندی چیزی به همراه خودم ببرم دادسرا؟یا اینکه روند پرونده چجوری هستش الان امکانش هست که دادیار پرونده بخواد منو بازداشت کنه یا نه...ضمن اینکه باید به نظریه کارشناسی اعتراض باید بکنم.لطفا راهنماییم کنید.ممنون.

مشاوره حقوقی دادسرا
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، وجود سند رسمی، یا فیش حقوقی برای زمان مراجعه توصیه می‌شود.

سلام
ضامن کارمندبافیش حقوقی معتبرهمراهتان باشدسندرسمی نیزهمراه داشته باشید

بله، برای حضور به عنوان متهم لازم است.

با سلام حتما همراه خود یک ضامن که دارای فیش حقوقی باشد ببرید البته بهتر است سند همراه خود ببرید چون احتمال دارد قرار وثیقه صادر شود.

اگر به عنوان متهم احضارشدین بله