خود اداره ثبت مبلغی را از حقوق من برای مهریه کم میکند؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۹۹ #27983463

با سلام و خسته نباشید
همسرم از طریق دفترخانه و اداره ثبت مهرش ‌را که ۱۱۰ سکه است اجرا گذاشته، و برای من در تاریخ ۱۷ آذر ابلاغیه امده، با توجه به اینکه اینجانب هیچگونه مال و ملکی به نام من نیست و فقط کارمند یک شرکت هستم ایا خود اداره ثبت مبلغی را از حقوق من برای مهریه کم میکند؟ ایا من حتما باید دادخواست اعسار به دادگاه بدم یا همان مبلغی که اداره ثبت از حقوق کم میکنه کافیه؟؟؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.. از طریق ثبت هم قابل توقیف است

حقوق شما تا سقف یک چهارم برای مهریه از سوی اداره ثبت قابل توقیف خواهد بود

درود بر شما، از طریق ثبت تا یک چهارم حقوق شما قابل توقیف خواهد بود.

در همین اجرای ثبت به درخواست همسرتان یک چهارم از حقوق شما کسر می گردد. اگر از دادگاه خانواده حکم محکومیت به پرداخت مهریه برای شما صادر شد، انگاه دادخواست اعسار بدهید

اداره ثبت تایک چهارم از حقوق شمارا کسر خواهد کرد.ودرصورت اعتراض همسر از طریق دادگاه میتوانیددادخواست اعسار ثبت نمایید.

یک چهارم حقوق کسر می شود اما اگر اجاره می پردازید ویا قرض و چک و.... دارید با استناد به آنها می تونید تقاضای اعسار بدین

با سلام
اداره ثبت نامه توقیف و کسر حقوق شما را به شرکتتان ارسال می نماید .