فرد سوم شکایت کرده و حکم تخلیه منزل را گرفته؛ تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۰ #27899931

سلام خسته نباشید من ملکی را به یک نفر فروختم و خریدار به موقع پول ملک را نداد و چند ماه به طور مکرر از من فرصت خاست تا پول را پرداخت کند بعد یک ماه فهمیدم که در همان بنگاهی که ملک را از من خریداری کرده و پولش را نداده ملک را به نام فرد دیگری قولنامه کرده و الان هم فرد سوم برای من شکایت کرده و حکم تخلیه منزل را گرفته لطفا مررا راهنمایی کنید که من چیکار باید بکنمص

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در قرارداد شروط پرداخت وتسلیم ملک ذکر می شود و همان زمان که پول پرداخت نکرد حق فسخ معامله داشته ای و می توانستی ملک تحویل ندهی متن قرار داد چگونگی پرداخت وحقوق طرفین معامله را مشخص می کند وبا توجه به متن می توان دونبال راهی جهت پاسخ یا فسخ معامله بود

باسلام
آیا در مبایعه نامه بین شما و خریدار حق فسخ شرط شده؟مثلا در صورت عدم پرداخت ثمن معامله در وقت مقرر؟یا در صورت عدم ایفای تعهد تادیه خسارت نماید؟
اگر در مبایعه نامه قید شده میتوانید فسخ معامله نمایید یا تاخیر تادیه نمایید
برای خریدار اولی اظهارنامه بفرستید وایشان را ملزم به پرداخت ثمن و در غیر اینصورت تقاضای فسخ نمایید
در صورت نیاز،از طریق رزرو مشاوره تلفنی استفاده نمایید.