ادعای مالکیت زمین مشاع توسط آن شخص، ممکن است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۰۴ #27884779

سلام
ما مبایعه نامه ای سند یک منزل فروخته ایم. در قولنامه تنظیمی هیچ اشاره ای به ملک مشاع مربوط به سند نشده است لذا خریدار ادعای مالکیت به ملک مشاع دارد، در حالی که ما معترض هستیم این ملک مشاع در قولنامه درج نشده و شماره ثبتی مجزایی دارد و قولنامه ای جدا دارد و شما نمی توانید ادعایی داشته باشید.
آیا می توان ادعای مالکیت داشته باشد؟

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باتوجه به توضیحات شما نمی توانند ادعایی داشته باشند.

سلام
اگر سند پلاک مجزا دارد و سند تفکیکی و افرازی دیگر مشاع نیست

با سلام و احترام
اگر در سند اشاره به مشاع بودن ملک نشده باشد نمی توانند ادعای داشته باشند

اگرملک مشاع نباشد ادعای خریدار معنا ندارد

باتوجه به توضیحات شما نمی توانند ادعایی داشته باشند

اگر ملک پلاک مجزا داشته مشاع نیست واین موضوع در دادگاه توسط کارشناس مورد رسیدگی قرار می گیرد