در خصوص رجوع از هبه آیا امکان مستند سازی به صورت فرمالیته در تاریخی ساختگی وجود دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۴ #27832440

با سلام و احترام. سوالی که دارم اینه که اگر واهب درخواست رجوع از هبه کند(۲ دانگ از آپارتمان به همسر خود هبه نموده است) آیا متهب میتواند برای اینکه شرط رجوع را باطل کند با ساختن قولنامه دستی در تاریخی ماقبل از درخواست رجوع موهبه را به کسی دیگر انتقال دهد؟ یا اینکه باید حتما این انتقال به صورت سند رسمی باشد که شرط رجوع هبه را باطل کند؟
بسیار ممنون از راهنمایی که میفرمایید.

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درودبرشما انتقال بایدقبل ازرجوع وبه شکل صحیح وقانونی صورت گرفته باشدنه صوری