عدم تمکین زن وقتی حق طلاق و حضانت رو داراست به چه صورت است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۳ #27815843

با سلام خدمت اساتید محترم
۱- شخصی اگر در قبال بخشش مهریه زن حضانت فرزند به همسرش بدهد و زن بدون اذن شوهر فرزند رو به مسافرت برده باشه.
آیا عمل غیر قانونی انجام شده؟
چنانچه زن حق طلاق داشته باشد مراحل عدم تمکین به چه صورت است؟
زن با داشتن حق طلاق عملا تمکین نمیکند و با داشتن حق حضانت در قبال بخشش مهریه فرزند را به مسافرت برده است.
آیا باز پس گرفتن فرزند موجب برگشت مهریه میشود یا باید چه ادله باشد که حضانت را لغو کرد؟
ممنون از تمامی اساتید گرانقدر

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر بردن فرزند به بیرون و مسافرت تخلف نیست
اگر زن وکالت در طلاق داشته اشد می تواند از آن طریق طلاق خود را پیگیری نماید
خیر حتی اگر حضانت فرزند به شما داده شود باز تاثیری در مهریه ندارد

سلام
با اثبات عدم صلاحیت مادر در نگهداری از فرزند می توانید حضانت ایشان را سلب نمایید
در خصوص عدم تمکین هم دادخواست الزام به تمکین علیه ایشان ثبت نمایید

بسمه تعالی : ۱) چون حضانت با مادر است خیر عمل غیر قانونی صورت نگرفته
۲) دادن حق طلاق به زوجه از نظر قانون شزع باطل و قابل اجرا نیست فقط زوج میتواند با تنفیذ و تفویض وکالت در رویه قضایی وکالت به زوجه برای جاری نمودن صیغه طلاق بدهد در غیر اینسورت هر نوع انتقال حق طلاق باطل است .
۳) تا ۷ سالگی فرزند تحت حضانت مادر خواهد بود مگر عدم صلاحیت مادر به دادگاه ثابت گردد تا حضانت مادر لغو شود
۴) فرض سوال حضرتعالی : با داشتن حق طلاق ( البته با توجه به قسمت توضیحات فرضا خدمتتون عرض میکنم )عدم تمکین زوجه سبب نشوز زوجه میگردد
نکته : روجوع به مهریه: تا صیغه طلاق صورت نگیرد مهریه استوار است و با صیغه طلاق مهریه بذل میگردد لذا قبل از آن بقوت خود باقی هستند و بعد از طلاق خلع زن میتواند به مهریه رجوع کند در زمانیکه زوج به زوجه رجوع کند .

بدلیل اینکه حق طلاق و حضانت را در قبال بخشش مهریه داده اید اکنون نمیتوانید از آن عدول نمایید و عمل زوجه برای مسافرت بردن فرزند جرم نیست و چون حضانت ایشان را دارد اختیارش با زوجه است .
شما میتوانید زوجه را الزام به تمکین نمایید و ایشان میتواند تمکین نکند و نفقه آینده شاملش نشود .
مدارک فی مابین بایستی مطالعه شود .