یه مغازه آرایشگری هست که برای پدرش هست، من میتونم پلمپش کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۲۲ #27811622

سلام شوهرم من را طلاق داده و بنده مهریه ام را اجرا گذاشته ام رای صادر شد که از هر ۸ ماه یک سکه بدهد حالا که حکم جلب را بر داشته اند دیگه بهم نمیده اموال هم نداره که توقیف کنم فقط یه مغازه آرایشگری هست که برای پدرش هست و شوهر سابقم مشغول به کار هست من میتونم پلمپ ش کنم؟ یارانه شو میتونم خودم بگیرم؟ بیمه عمر داره ۵۰۰ ۶۰۰ واریز میکنه کاری میتونم بکنم؟ اگه راهی هست که بتونم مهریه مو بگیرم لطفا بگید

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
مهریه ربطی به پدر ندارد

با سلام
اگر پدر ایشان ضامن مهریه شما نباشد در اینصورت امکان توقیف مغازه پدر ممکن نیست و اینکه شما میتوانید حساب بانکی و نیز میالغ بیمه عمر ایشان را که جزو دارایی اوست توقیف نمایید.

اخذ و وصول مهریه از اموال پدر همسرتان ممکن نبوده و فاقد وجاهت قانونی است ولی امکان توقیف بیمه عمر یا یک چهارم حقوق وی میسر است و از طریق اجرای احکام میتوانید تقاضا کنید .

خیر مهریه ربطی به پدرایشان ندارد

خیر پدر ایشان هیچ مسئولیتی ندارند مگر پرداخت مهر را ضمانت کرده باشند.