چگونه میتوانم برای وصول چک با توجه به موارد مطرح شده اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۸۵ #27811411

با سلام
حدودا نه ماه پیش به کارت شخصی که احتیاج مالی داشت چهار میلیون تومان واریز کردم و در ازاء آن چکی به میزان چهار میلیون تومان دریافت کردم که این چک متعلق به ایشان نیست و چک بدون تاریخ و بدون نام گیرنده چک می باشد.همچنین مبلغ چک نیز خط خورده است ولی پشت چک مبلغ صحیح با دو امضاء شخص صادر کننده چک وجود دارد.با توجه به اینکه شخصی که از من پول گرفته در حال حاضر مجهول المکان می باشد

مشاوره حقوقی چک
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اگر رای قطعیت یافته باشد تقاضای صدور اجرائیه نمایید

سلام ، با آروزی بهروزی برای شما ، از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به طرح دعوی مطالبه وجه و خسارات با وصف مجهول المکان بودن شخص کنید هرچند ممکنه توی سامانه ثنا آدرس طرف وجود داشته باشه

درخواست صدور اجراییه نمایید

ابتدا به بانک مراجعه نموده و گواهینامه عدم پرداخت وجه چک دریافت نمایید. اگر چک از نوع چکهای جدید صیاد است، با درج کد رهگیری بر روی گواهی مذکور، می توانید مستقیما علیه صادرکننده (صاحب حساب) اجرائیه گرفته و اموال وی را توقیف نموده، در صورت عدم شناسایی اموال، وی را جلب نمایید. چنانچه چک از نوع چکهای قدیمی باشد، می توانید دادخواست مطالبه وجه چک و خسارت تاخیر تادیه تقدیم نمایید. برای هر دو این اقدامات بایستی به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه فرمایید.

تقاضای صدور اجراییه کنید

با سلام
میتوانید روی چک اقدام قانونی کنید

با سلام
میتوانید دادخواست صدور اجرائیه چک را ارائه نمایید .