در نظر قاضی نظر کارشناس ارجعیت دارد یا شهادت شهود؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۰۳ #27803564

سلام من یه ملکی رو به اقایی به صورت قوالنامه دستی فروختم یه چک به مبلغ کل بهم داد که قرار شد وقتی چک رو وصول کردم بریم دفتر املاک تا قوالنامه کد رهگیری دار بنویسن رفتم بانک چک برگشت خورد و شکایت کردم صاحب چک ادعا کرده که چک سرقتی هست و امضاء جعلی در صورتی که ۴ تا شاهد زیر قوالنامه رو امضاء کردن و شاهد هستن و حدس من اینکه ایشون از قصد چک رو مغایر با امضاء اصلی زده و به این دلیل که میگفتن تو ملک من گنج هست حالا رفتن گشتن دیدن نیست زدن زیر همه چیز اینم بگم ملک رو ۳ برابر ازم خواستن منم بخاطر همین وسوسه شدم بفروشم بعد فهمیدم اینا فکر میکردن گنج داره . سوالم اینکه من با ۴ تا شاهد میتونم به حقم برسم یا اگر بره کاشناسی و بگن امضاء مطابقت نداره رای به ابطال چک میدن؟ بعد اگر اینحوری بشه تکلیف ملک من چی میشه قوالنامه هم باطل میشه و من میتونم ملک و پس بگیرم؟ و اینکه خسارت وارد شده به ملک رو چطور باید بگیرم چون زدن همه جا رو کندن و داغون کردن
ممنون میشم زود جواب بدین

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در تمامی پرونده ها قاضی پرونده با بررسی تمامی مدارک و شواهد و نظریات کارشناسان و داوران و شهادت شهود ، علم خود و هر موارد دیگری ، اقدام به اتخاذ تصمیم مینماید

با سلام اصل بر صحت قراردادها می باشد و در مقام اختلاف نیز قاضی تمام ادله را بررسی می نماید

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه.. با توجه به استناد جنابعالی به شهادت شهود که در قبال واگذاری ملک، چک مذکور از بابت ثمن در وجه شما صادر شده، می توانید به حق خود برسید..
فاما در خصوص شگرد خریدار مبنی بر سرقتی بودن چک مذکور، نامبرده باید دلایل کافی و محکمه پسند برای اثبات ادعای خود به مرجع محترم باید ابراز نماید و صرف مخدوشی امضاء دلیل کافی بر ادعای مدعی در اینخصوص نبوده و از بار اثباتی کافی برخوردار نمی باشد..
موفق باشید..

بستگی دارد باتوجه ب شرایط پرونده و مصلحت و تشخیص قاضی کدام ب اقناع قاضی در صدور رای کمک بیشتری کند قاضی درنهایت با در نظر گرفتن تمامی مستندات و مدارک و شواهد اقدام ب صدور رای خود خواهد کرد

قاضیی پرونده بر اساس ادله موجود رای صادر میکند

قاضی با تمام جوانب اعم از نظر کارشناسی و شهادت شهود و دیگر ادله موجود در پرونده اقدام به صدور رای خواهد نمود

سلام
قاضی پرونده طبق تمامی استناد، اعم از نظریه کارشناسی، شهادت شهود و علم خودش و باقی مستندات رای را صادر می‌کند.