کارشناس در تعیین نفقه چگونه عمل میکند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۲۶۴ #27790328

با سلام و خسته نباشی
خانمم شکایت کرده برای نفقه نزیک یک ماه پیش دادگاه فرستاد برای کارشناس برای تعیین نفقه بعد الان رای دادگاه امده
سوال من اینه کارشناس مگه نباید با من تماس بگیره از من سوالی بکنه چه قد درآمد دارم یا ندارم .
بدونی که منو در جریان بزارن فکر کنم رفته خونه خانمم یا نرفته نمیدونم .مگه میشه اخه خب این جوری من از همه سوال کردم گفت کارشناس باید با زوجه هماهنگ کنه
ممنون از وکیل های عزیز

مشاوره حقوقی نفقه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در تعیین نفقه الزامی نیست کارشناس به شما اطلاع دهد ، اگر به نظریه اعتراض دارید میتوانید در فرجه قانونی اعتراض نمایید .

اگر کارشناس باشما تماس نگیرد.‌نظرش به شما ابلاغ میشود . اما ظاهرا نظرش هم‌به شما ابلاغ نشده و رای صادر شده . به حال می توانید به حکم صادره اعتراض کنید

سلام وقت بخیر
تعیین میزان نفقه توسط کارشناس با توجه به میزان تحصیلات ، شان و منزلت خانم و طبقه اجتماعیشون و... تعیین می شود که زوج (آقا )ملزم به پرداخت هستند.