مواد قانونی جهت اثبات عدم تجاری بودن آموزشگاه زبان برای شهرداری

پرسیده شده
۵ پاسخ ۸۰ #27790170

سلام، ما یک موسسه آموزشی زبان انگلیسی با مجوز آموزش‌ و پرورش داریم که ملک استیجاری هست و قبلا یک واحدمسکونی بوده. چهارسال هست فعالیت می‌کنیم و مساله‌ای نبوده، چند روز پیش شهرداری یک نامه با بند ماده ۱۰۰ ارسال کرده که یا باید تجاری بشه یا پلمپ میشه، میشه با استناد به قانون و اگر ماده‌ای داره راهنمایی کنید چی باید نشون بدم و توضیح بدم که آموزشگاه تجاری نیست و این مشکل حل بشه؟ چون اصلا قبول نمی‌کنند و میگن چنین چیزی وجود نداره.
به ما گفتن بند و تبصره قانونی بیارید. اگر میشه بگید کدوم بند و تبصره چنین چیزی رو مطرح میکنه که تجاری نیست؟

مشاوره حقوقی شهرداری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع مشمول بند ۲۴ ماده ۵۵ قانون شهرداری می‌باشد که به صراحت شرح مفصل بیان نموده لذا به نظر می‌رسد آموزشگاه زبان خدماتی باشد و نه تجاری

سلام بند ۲۴ماده ۵۵قانون شهرداری اماکن تجاری را مشخص نموده

باسلام.حتی المقدور وکیل اختیار نمایید.موفق باشید

باسلام بند ۲۴ ماده ۵۵ از قانون شهرداری بالصراحه به مشاغلی که استفاده از اماکن مسکونی را مجاز می دارد اشاره دارد.

باسلام ،دایر کردن آموزشگاه از دایره شمول مقررات قانون تاسیس مدارس غیرانتفاعی خارج است، و تاسیس آموزشگاه جهت آموزش هدف و فنون و مطالبه علمی و فرهنگی و هنری که موجب پیشرفت علوم و فنون، توسعه فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی می‌شود، نوعا تجاری محسوب نمی‌شود و ماهیت این‌گونه فعالیت‌ها و اشتغال به تعلیم علم و فن و حرفه در هیچ یک از نصوص قانونی، تجارت تلقی نمی‌شود، النهایه دایر کردن آموزشگاه در مکان غیرتجاری مجاز می‌باشد، منتهی جواز تاسیس مطلق نیست و مقید به قیود و شرایطی است که در هر حالت باید رعایت شود و ... رعایت سرانه جمعیت، رعایت دسترسی مناسب با شوارع، دایر کردن آموزشگاه در ساختمانی مستقل، اعلام به شهرداری و پرداخت عوارض قانونی، نداشتن مشکل ترافیکی و مزاحمت محیطی برای مجاورین محل از جمله این قیود است که نقض هریک از این قیود و شرایط، کمیسیون تبصره یک ماده ۱۰۰ قانون شهرداری را مجاز می‏ دارد با استناد به بند ۲۴ ماده ۵۵ قانون شهرداری را به تعطیل محل و تبدیل آن به حالت اولیه صادر نماید