چه مدارکی برای گرفتن حکم دادگاه برای اجازه ازدواج احتیاجه و چقدر زمان میبرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۹ #27720497

خسته نباشین من میخاسم عقد کنم ولی پدرم معتاده دو ساله اصلا با هم زندگی نمیکنیم وضعیت خوبی نداره اصلا میخاسم بپرسم چه مدارکی برای کرفتن حکم دادگاه احتیاجه و چقدر زمان میبره ؟

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام با تقدیم دادخواست اجازه دادگاه برای ازدواج به دلیل منع پدر بدون عذر موجه و قانونی و شرعی و با قید تمامی مشخصات خواستگار تون و تصریح شغل و در آمد و ... مضافا مهریه توافق شده فی مابین با توضیحات کامل؛ دادگاه پدرتان را برای اخذ توضیحات لازم دعوت به جلسه می نماید پس از استماع دفاعیات ایشان در صورتی که عذر موجه و مستند ی در مورد اجازه ندادن برای ازدواج شما نداشته باشد اجازه ازدواج را صادر می نماید کلیه اوراق شناسایی و هویت باید پیوست دادخواست گردد

باسلام، شما می توانید از طریق خدمات قضائی دادخواست صدور حکم مبنی بر اجازه ازدواج ثبت نمایید، مشخصات کامل خودتون و شخصی که قصد ازدواج با ایشان را دارید با ذکر مهری.... را در دادخواست قید کنید، مدت زمان صدور حکم بسته به حجم پرونده در شعبه دارد ولی حداقل دو ماه طول میکشد

سلام وقت بخیر
در صورت دوشیزه بودن می توانید از دفاتر الکترونیک خدمات قضایی دادخواست اجازه ازدواج ثبت نمایید. زمان مشخصی ندارد حداقل ۱ ماه در نظر بگیرید .