در پرونده تصرف عدوانی اراضی کشاورزی که اجرای احکام در سال ۱۳۵۲ صورت نگرفته اکنون تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۵۴ #27670488

پدر بزرگم طبق سند موجود مقداری زمین کشاورزی مشاعی داشته، ۴ نفر از شرکاء پدربزرگم بعد از تصرف عدوانی از سوی اهالی روستای مجاور در سال ۱۳۵۰ طرح دعوا نموده بودند،پدربزرگ بنده جزء اصحاب دعوا نبوده، دادگاه در سال ۱۳۵۲ رای به نفع شرکاء پدریزرگم داده و پرونده تا اجرای احکام پیش رفته، ولی به دلیل حساسیت های قومی قبیله ای و احتمال درگیری های گسترده طایفه ای هنوز حکم اجرا نشده و ملک در تصرف عدوانی باقی مانده است!
اکنون آیا وراث پدربزرگم می توانند به عنوان ثالث ورود کنند و پیگیر اجرای حکم باشند یا باید دادخواست مستقل بدهند و مجددا" موضوع در مسیر رسیدگی قرار گیرد؟
با سپاس

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وراث پدر بزرگ شما میتوانند به عنوان ذینفع و شخص ثالث به پرونده ورود یا دادخواست مستقلی ارایه نمایند

سلام علیکم
مجددن دادخواست مستقلی از سوی وراث تقدیم مرجع قضایی شود تا مشکل حل شود. انشاالله

ب توجه به گذشت مدت مدیدی از این موضوع احتمال اینکه پرونده موجود باشد بسیار ضعیف است لاکن با توجه به سند مالکیت می توانید دادخواست خلع ید مطرح کنید

حتی بر فرض اینکه پرونده موجود باشد باید مجددا اقامه دعوا نمایید خصوصا فرمودید پدربزرگتان در آن پرونده نبوده و شما سمتی در آن پرونده نداردی .
درصورتیکه سند رسمی دارید خلع ید و مطالبه اجرت المثل ایام تصرف اقدام نمایید .

بله وارث میتواند اقدام کند و بهتر است دادخواست جدید در این خصوص دهید.

درود بر شما، بهتر است پیگیری کنید لکن بعد از گذشت این سالیان بعید است پرونده ای باقی مانده باشد، بهتر است مجددا اقدام نمایید.

با سلام ورثه میتوانند ادامه روند پرونده را پیگیری کنند لکن با توجه به ابنکه سال های زیادی از تشکیل پرونده گذشته است بهتر است وراث مجددا اقدام به طرح دعوی علیه متصرف کنند و اجرت المثل ایام تصرف این هم سال هم دریافت کنند لذا با استناد به مدارک که دارید مجددا طرح دعوا کنید