توهین و تهدید با چاقو رو چطور اثبات کنم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۲۶ #27666649

سوار تاکسی شدم و به مقصد رسیدم که بابت کرایه با هم بحث کردیم و بعد از بحث مابقی پول پرداخت نکرد و به من توهین و تهدید با چاقو کرد اگه از ماشین پیدا نشم که من پیاده شدم و با ۱۱۰ تماس گرفتم که ۱۱۰ اومدن و گزارش نوشتن آیا میتوانم اثبات کنم این موضوع یا نه

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرف گزارش ۱۱۰کافی نیست باید با ادله قانونی ادعای خود راثابت نمایید به عنوان مثال شهود یا اگر فیلم دوربین مداربسته وجود دارد

شما باید شاهدقضیه ویا ازدوربین مداربسته ببرین

با سلام .گزارش ۱۱۰ در پرونده بسیار مهم است .باید متن ان خوانده تا نظر مساعد داده شود .اگر نوشته شده باشد با اظهارات شاکی یا عنوان دیگر که شخص شما باشید .نوشتن این جور مطالب خیر نمیتوانید کاری کنید مگر شاهد داشته باشید .و مستندات دیگر

در صورت وجود شاهد و ادله دیگر قابل اثبات است

سلام
صرف ارائه گزارش ۱۱۰ فایده ای ندارد و بدون ارائه مدرک و شاهد امکان اثبات تهدید با چاقو وجود ندارد .

همراه با گزارش پلیس باید به شهادت شهود استناد کنید تا بتوانید موضوع را اثبات نمایید

با درود..
در اینخصوص اثبات مراتب جرم تهدید با چاقو، بدون داشتن دلایل و مدرک کافی و شهادت شاهد وجود ندارد..
موفق باشید..