آیا میتوانم برای بقیه طلبم از چک شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۵۳ #27654287

باسلام و احترام
اینجانب چکی به مبلغ ۴۰ ملیون تومان از کسی طلبکار بودم که مبلغ ۲۰ ملیون تومان ان را دریافت نمودم و رسید دادم. در رسید قید شده که اینجانب حق شکایت برای باقیمانده وجه چک ندارم!
ایا میتوانم چک را بفروشم؟
چگونه باقیمانده طلبم را بگیرم باتشکر

مشاوره حقوقی چک
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای بیست میلیون تومان باقی مانده می توانید دادخواست مطالبه وجه دهید

با سلام
اگر توافق حاصله فی مابین طرفین مبنی بر این باشد که نسبت به الباقی مبلغ چک هیچ گونه ادعای نداشته باشید حق اقامه دعوی از شما سلب شده محسوب میشود.
موفق و موید باشید

بله با توجه به قانون چک جدید شما اگر گواهی عدم پرداخت به دلیل نقصان موجودی یا کسر موجودی را داشته باشید که لاشه چک در صورت صدور این گواهی از شما میگیرند و شما به میزان مبلغ باقیمانده حق اقدام حقوقی و مطالبه خسارت تاخیر تادیه هم دارید و رسید شما بی اثر است در مورد فروش چک نیز آنچه که مرسوم است غیر قانونی است و راه انتقال چک تنها به صورت ظهر نویسی میباشد

اولا در صورت عروش(انتقال)در مقابل صادر کننده با توجه به رسیدی که داده اید،مسولیت پرداخت بر عهده شخص شما میباشد

سلام
اینکه تعهد دادید برای مابقی طلب شکایت نکنید تعهد باطل و غیر الزام آور است.

خیر . اقدام شما مجرمانه است. شما می توانید برای مابقی طلب خود دادخواست مطالبه بدهید

با درود
اگر شما آگاهانه، قبول کرده‌اید که ملزم به مفاد توافق هستید، لیکن، دز غیر این صورت می‌توان شکایت جعل مطرح کرد و مبلغ باقیمانده چک قابل مطالبه است.
پاسخ دقیق نیازمند گفتگوی طرفینی است.