چگونه میتوانم سهم شوهرم را به عنوان مهریه مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۲۶ #27653631

سلام خسته نباشید
ببخشید من مهریه مو اجرا گذاشتم،شوهرم زمین پدریشون رو با خانواده مشارکتی اپارتمان ساختن چند سال پیش که شروع به ساخت کردن شوهرم و بقیه برادر خواهرا وکالت دادن به مادر و برادر بزرگتر که اونا کارای ساخت و ساز رو انجام بدن الان من چگونه میتوانم سهم شوهرم را به عنوان مهریه مطالبه کنم؟شوهرم میگه چون وکالت دادیم به داداشم همه سندها به نام اون صادر شده و چیزی به نامم نیست، آیا راست میگه؟ میشه با وکالت کاری سند به نامش بخوره؟ و البته شوهرم از مادر و برادرش شکایت کرده با این عنوان (مطالبه حق زمان وکالت) که اونم دید من مهریه مو اجرا گذاشتم دیگه پیگیری نکرد
الان من باید چکار کنم که بتونم مهریه مو بگیرم؟ ۱۳ تا واحد اون اپارتمان برای شوهرمه و مهریه من ۱۱۰ سکه یعنی معدل یه اپارتمانش
ممنون

مشاوره حقوقی مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان انتقال اموال با وکالت بستگی ب مفاد وکالت داشته ک چه وکالتی ب وکیل داده شده و حدود اختیارات او چه بوده است،
در صورتیکه ک سند مالکیت ب نام شخص دیگری از جمله برادر همسرتان باشد بدیهیست ک امکان توقیف وجود ندارد در غیر اینصورت میتوانید برای مطالبه مهریه با توقیف سهم الارث همسرتان اقدام کنید

آن چیزی قابل توقیف است که یا بنام شوهرتون باشد یا بتوانید مالکیت ایشان را اثبات کنید.

با درود اگر رسما چیزی بنام ایشان نباشد قابل توقیف نیست مگر شما مالکیت زوج را اثبات نمایید تا بتوانید چیزی را توقیف کنید

سلام
اگر اسناد رسمی به نام همسرتان نباشد اثبات مالکیت وجود ندارد و نمیتوانید طرح دعوی کنید.اما اگر زمین به اسم پدر ایشان باشد میتوانید به عنوان سهم الارث شوهرتان برای مطالبه مهریه خود اقدام به طرح دعوی کنید.

اگر اسناد رسمی به نام همسرتان نباشد امکان اثبات مالکیت و در نتیجه توقیف اموال وجود ندارد . البته در صورتیکه زمین به نام پدر مرحوم همسرتان است میتوانید از طریق توقیف سهم الارث ایشان مهریه خود را وصول نمایید .

با سلام
متاسفانه از مفاد وکالت نامه اطلاعی در دست نیست تا مشخص شود چه نوع وکالتی و با چه عنوانی این امر انجام شده است .
اما شما میتوانید درخواست مطالبه مهریه را تقدیم دادگاه نمایید و نیز موضوع سهم الارث زوج را بصورت کتبی به دادگاه اعلام بفرمایید

سلام
شما باید از اداره ثبت تقاضای استعلام نمایید که اگر پلاک ثبتی به نام ایشان است توقیف شود
اما با توجه به توضیحاتی که فرمودید -در خصوص شکایت شوهر شما از برادرشان- ممکن است که
سند رسمی به نام شوهر شما نباشد.
اما چاره ای نیست تا استعلام نگیرید متوجه نمی شوید