احراز هویت فرد دیگر در دانشگاه با وکالت نامه جامع امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۸۲ #27370562

با احترام
برای ثبت نام دانشگاه که نیاز به احراز هویت دانشجوی جدید دارند، آیا با وکالت نامه محضری جامع که امور دانشگاه در آن ذکر شده باشد میتوان فردی دیگر (موکل) را احراز هویت کرد؟ اصل مدارک موکل نیز موجود و قابل ارائه است.

اگر نه، راههای دیگر کدامند؟ آیا اگر با وکالت دادن به وکیل دادگستری احراز هویت ممکن است، هر وکیل دادگستری و قوه قضائیه متخصص در هر امر کیفری و ... امکان وکالت دارد؟ و تحت چه عنوان باید قرارداد نوشته شود؟ صرفا احراز هویت؟ با تشکر

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر این امکان وجود ندارد و باید خود شخص مراجعه کند.

سلام باید شخصا مراجعه نمایید .

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، این امور متکی به شخص بوده و با وکالت نمیشه اقدام کرد

اگر احراز هویت فقط جهت ارائه مدارک هویتی و طی مراحل ثبت نام باشد مشکلی وجود ندارد .

در صورتی که تشخیص چهره یا اثرانگشت و ... خود فرد نیاز باشد اگر سیستم دانشگاه عنوان وکالتا را برای اخذ اثر انگشت یا تشخیص چهره تعریف ننموده باشد نمی توانید از وکالت استفاده نمایید.

احراز هویت شخص برای دانشگاه مهم است و این امر از سوی وکیل امکانپدیر نیست

انجام این امر مقید به شخص بوده و صرفا توسط شخص امکانپذیر است

دانشگاه با دادگاه فرق میکنه وکالت جهت انجام امور ولی دانشگاه احراز هویت یعنی شخص خودش مراجعه کنه