اعتراض بر تقسیم نامه چگونه است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۹۴ #27338007

با سلام،آپارتمانی مشارکتی ساخته شده و انتخاب پارکینگها با سازنده بوده، زمان تحویل سازنده در حضور حکم قرارداد،پارکینگهای شریک را تحویل داده، اما به دلایلی به اختلاف رسیدن و سازنده در تقسیم نامه همان پارکینگهایی که تحویل داده بوده رو برای واحدهای خودش به ثبت رسونده، تقسیم نامه هنوز معلق هست به دلیل اینکه شریک قبول نداره تقسیم پارکینگها رو و جهت تعیین پارکینگهای باقیمانده اقدام نکرده،الان برای ادعای اینکه پارکینگهای شریک رو علارغم تحویل در حضور حکم قرارداد،برای واحدهای خودش ثبت کرده باید به دادگاه شکایت کرد؟ راه دیگری نداد؟(ضمنا ایشون ادعا کردند که اعلام پارکینگهای شریک در اظهارنامه ای که ۲ سال و ۹ ماه بعد از تحویل،تنظیم کردند صورت گرفته، درحالیکه همان روز تحویل واحدها در حضور حکم قرارداد ساخت و ساز تحویل داده و شریک از همان ابتدا از همه پارکینگهای خود استفاده و تحت تصرف خودش بوده است) ممنونم

مشاوره حقوقی ملکی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
برای اظهار نظر دقیق بایستی اسناد و مدارک و قرارداد شما رویت و مطالعه گردد
بهتر است با ارایه مدارک و از طریق مشاوره حضوری با متخصص امر اقدام بفرمایید

با عدم اخذ صورتمجلس تفکیکی تقسیم نامه قابل ابطال نخواهد بود

با درود..
جهت اظهار نظر ملاحظه و بررسی قرارداد فیمابین ضرورت دارد..
فاما در حالت کلی در صورتیکه صورتمجلس تفکیکی در اینخصوص فعلا صادر نشده باشد، درخواست ابطال تقسیم نامه نیز فعلا ممکن نخواهد بود..

درود بر شما، بایستی در قرارداد نقش داور و حکم مشخص شود، لکن چنانچه صورتمجلس تفکیکی تاکنون صادر نشده باشد، ابطال تقسیم‌نامه ممکن نخواهد بود.

اگر منظورتان تابحال صورتمجلس تفکیکی اخذ نشده دراینصورت نمی توانید درخواست ابطال تقسیم نامه بدهید

هرجند که ابطال تقسیم نامه یا صورتمجلس تفکیکی در صلاحیت دادگاه میباشد ولی ظاهر سئوال شما بیانگر آن است که تاکنون صورتمجلس تفکیکی صادر نشده که در این صورت موضوع درخواست ابطال تقسیم نامه منتفی است ؛ ولی برای پاسخگویی صحیح باید قرارداد اولیه و نقش حکم و داور و همینطور نحوه تقسیم و تحویل پارکینگها بررسی شود .

درود
حکم قرارداد چیست؟؟ باید طرح دعوی کنید