اذن مشروط فروش در قرارداد مشارکت به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۴۲ #27318820

مالکی ملک خود در رهن بانک بوده است ، به سازنده ای مراجعه می نماید و قرارداد مشارکت امضا می کنند سازنده بخاطر اینکه ملک در رهن بوده به مالک ۶ ماه فرصت می دهد تا پایان ساخت ملک با بانک تسویه نماید و در صورت عدم تسویه از مالک اذنی می گیرد که از واحدهای سهم مالک بفروشد و سازنده با بانک تسویه نماید . سازنده واحدهای مالک را می فروشد و با بانک هم تسویه نمی کند ، مالک در کمال تعجب و با وجود اذنی که داده در دادگاه کیفری از سازنده شکایت کرده و قاضی رای به فروش مال غیر و رد مال داده و ۱۱ خانواده بیگناه و بیخبر را متصرف شناخته است ، رای در دادگاه تجدید نظر هم قطعی شده است و متصرفین در حال بی خانمان شدن هستند . لطفا اگر کسی می تواند کمکی کند. مشارکت آنها نیز بصورت فروش قولنامه ای بوده است .

مشاوره حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. اگر مالک اجازه فروشی که داده ، نسبت به واحدهایی بوده که قبلا به ثالث فروخته بوده یا بعد از اذن به ثالث فروخته ، اتهام فروش مال غیر منتسب به وی می باشد . از طرفی چنانچه سازنده پس از فروش از فروش ، با بانک تسویه حساب نکرده ، باید دادخواست الزام وی به فک رهن داده شود . ضمن این که شاید بتوان با عنوان تحصیل مال از طریق نامشروع علیه سازنده شکایت مطرح نمود .
مطالعه قرارداد و پرونده ، در ارائه مشاوره بعتر ، مفید می باشد .