اگر کارفرما مطالبات کارگر را ندهد و حسابهای بانکیش کلا خالی باشد و قاضی نیز به رای اداره کار حکم جلب صادر نمیکند چه باید کرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳,۹۶۱ #27246271

اگر کارفرما مطالبات کارگر را ندهد، ( طبق اجراییه ) و هیچ اموال به نام نداشته باشد و حسابهای بانکیش کلا خالی باشد و قاضی نیز به رای اداره کار حکم جلب صادر نمیکند چه باید کرد؟
و اینکه تا چه مدت زمان این حساب بانکی کارفرما مسدود خواهد بود؟
ممکنه مثلا ۱۰ سال بعد بتونه حساب بانکی جدید باز کنه اونوقع دیگه حسابش مسدود نمیشه؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
رفع توقیف تا زمان پرداخت کامل دین صورت نخواهد گرفت و با درخواست کارگر در صورت عدم شناسایی اموال جلب صادر خواهد شد

از حسابهای توقیف شده تا زمان پرداخت دین رفع توقیف نخواهد شد.

میتواند درخواست جلب نماید و تا زمان پرداخت دین حساب های کارفرما را توقیف نماید

کل حسابهایش توقیف میشود

حسابهای بانکی تا زمان تسویه دین مسدود خواهد ماند.

حکمی که توسط اداره کار صادر میشود چون ضمانت اجرا آن حکم با اجرای احکام دادگستری میباشد لذا اجراییه توسط اجرای احکام صادر میشود وحکم اجرا میگردد واگر حساب بانکی کارفرما خالی باشد بالاخره اون حساب توقیف میماند واگر پولی به آن حساب ویا دیگر حسابها واریز گردد بلافاصله توقیف میشود وحق برداشت ندارد وچنانچه به همین منوال باشد واز هر طریقی نتوان مبالغ را از اوبگیرید این دین هم مثل سایر دیون جز قانون محکومیتهای مالی دادخواست جلب میدهید وطرف (کارفرما)را جلب مینمایید .

با سلام - حکمی که توسط اداره کار صادر میشود چون ضمانت اجرا آن حکم با اجرای احکام دادگستری میباشد لذا اجراییه توسط اجرای احکام صادر میشود وحکم اجرا میگردد واگر حساب بانکی کارفرما خالی باشد بالاخره اون حساب توقیف میماند واگر پولی به آن حساب ویا دیگر حسابها واریز گردد بلافاصله توقیف میشود وحق برداشت ندارد وچنانچه به همین منوال باشد واز هر طریقی نتوان مبالغ را از اوبگیرید این دین هم مثل سایر دیون جز قانون محکومیتهای مالی دادخواست جلب میدهید وطرف (کارفرما)را جلب مینمایید .