اگه فرزندی از ازدواج موقت متولد شود برای ثبت نام او در شناسنامه پدر رضایت همسر اول شرط است، اگر این اجازه را ندهد تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۶۳ #27238118

با سلام و خسته نباشید
در این شرایط برای خود فرزند هم شناسنامه صادر نمیشود؟ و اینکه نام فرزند در شناسنامه زن ثبت میشود یا خیر؟ ( زن اول هم نفقه و هم مهریه را دریافت میکند و از همسرش تمکین نمیکند )

مشاوره حقوقی ازدواج موقت (ثبت احوال)
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام برای ثبت نیازی به رضایت همسر اول نیست

گرفتن شناسنامه وظیفه قانونی پدر است و رضایت یا عدم رضایت هر یک از همسران هیچ تاثیری ندارد.

با سلام
به طور کلی هیچ حالتی را نمیتوان برای محق بودن پدر در ثبت "نام او" در شناسنامه فرزندش متصور بود

سلام
برای ثبت کردن نام فرزند ناشی از نکاح موقت اجازه همسر اول لازم نیست
و همچنین صدور شناسنامه برای چنین فرزندی منوط به اجازه همسر اول نیست
چنانچه همسر اول تمکین ندارند می توانید با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود علیه ایشان دادخواست تمکین تقدیم تا به دادگاه خانواده ارسال و رسیدگی شود

با سلام
در هر صورت باید اسم فرزند متولد شده در شناسنامه ی زوج درج گردد

باسلام اسم باید در شناسنامه پدر اول و به اسم پدر اول ثبت شود