با استفاده تجاری از زیر زمین آپارتمان مسکونی؛ چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۹ #27194537

با سلام
ساکن آپارتمان مسکونی هستم که زیر زمین کاربری انباری دارد ولی الان به عنوات تجاری استفاده میشود قانونا چه کاری میتوان کرد تا زیر زمین به حالت انباری در آورد در ضمن از طریق شهرداری در خواست اعمال ماده ۱۰۰ نیز کرده ایم که در رای قطعی آمده که باید به حالت انباری بازگردانده بشود ولی در عمل اینگونه نیس و رفت و آمد مشتری به ساختمان باعث اذیت ساکنین میشود و شهرداری هم پاسخگو نیست

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
میتوانید شکایت خود را به کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری منطقه اعلام و رونوشت آنرا به شهرداری مرکزی و واحد حراست شهرداری واصل دارید
موید باشید