آیا این حکم دلیل بر ناشزه بودن زوجه است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۴۲ #27112434

سلام
همسرم بعد از دو جلسه در دادگاه محکوم به تمکین شده است.
آیا این حکم دلیل بر ناشزه بودن زوجه است؟
یا باید اجراییه بگیرم؟
و اینکه‌ میتونم دادخواست ازدواج مجدد بدم؟
ماهی دو میلیون درآمد دارم.

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی درخواست اجرائیه نمایید و پس از عدم تمکین زوجه ناشزه میگردد . سپس برای اذن ازدواج مجدد درخواست نمایید .

سلام
بله باید نسبت به صدور اجراییه اقدام کنید

سلام
حکم صادره دلیل بر نشوز است
به استناد ان میتوانید تقاضای تجویز ازدواج مجدد کنید

سلام
بله ایشان محکومی به تمکین شده اند و اگر تمکین نکنند ناشزه محسوب می شوند بله می توانید دادخواست ازدواج مجدد بدهید

حکم به محکومیت عدم تمکین زوجه همان است که صادر شده وناشزه بودن زوجه اثبات شده ازدواج مجدد بایستی دادخواست بدهی دادگاه می تواند حکم به تجویز ازدواج مجدد برابر عدم تمکین زوجه هم به شما بدهد

سلام
عدم تمکین، محروم شدن زن از حق نفقه است
همچنین نافرمانی زن از انجام وظیفه خاص زناشویی را نشوز و چنین زنی را ناشزه می‌گویند
بنابراین برای آنکه مرد بتواند زن دوم بگیرد
بایستی به دادگاه رجوع و با اثبات عدم تمکین همسرش
، از دادگاه اجازه‌ی ازدواج مجدد بگیرد.