ماشین که به نامش رو بود فروخته؛ باید چکار کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۰۹ #27029419

سلام من جهیزیه رو به ۶۰ میلیون تومان تبدیل کردم و در عقد نامه ثبت کرده ام من درخواست تامین خواسته داده بودم حکم توقیف اموال گرفتم اما کل حساب هاش رو خالی با ماشین که به نامش رو بود فروخته الان باید چکار کنم؟ بازم عرض میکنم جهیزیه رو تبدیل به ۶۰ میلیون تومان کردم و در عقد نامه ثبت شده ۶۰ میلیون جهیزیه .

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اموال ایشان بجز مستثنیات دین قابل توقیف است، النهایه اگر اعسار ندهد و اقساطی نشود و پرداخت نکند میتوانید جلب کنید ایشان را

پس از صدور حکم قطعی در صورتی که مالی جهت توقیف ندارند، می توانید تقاضای جلب ایشان را نمایید.

درود
شما می توانید اگر حقوق دارند حقوق را حسب مورد یک چهارم یا یک سوم توقیف کنید و اگر اموال دیگری ندارند جلب بگیرید

در صورتیکه هیچ مالی برای توقیف موجود نیست,میتوانید جلبشان کنید.

سلام نسبت به توقیف اقدام مقدور نبود نسبت به حکم جلب پیگیر شوید موفق باشید

سلام
بهتر است از طریق اجرای احکام حساب های بانکی استعلام شود و در صورت نداشتن مال میتوانید جلب ایشان را درخواست کنید اگر اصل جهیزیه موجود است استرداد آن را بخواهید

سلام . این عمل انتقال مال برای فرار از دین اطلاق میگردد
شما قبلاباید با تدابیری اقدام به داشتن کپی از اموال ایشان مینمودید.
در این جا شما با ارائه دادخواست میتوانید از کارشناس قوه قضاییه تاریخ تخلیه حساب و یا انتقال اموال رو بخواهید تا بررسی شود.