چگونه میتوان به جرم توهین و تهمت علیه شخصی شکایت کیفری مطرح نمود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۴۸ #26997

سلام خسته نباشید دختر خاله ی بنده میخواسته با تیغ رگشو بزنه خودکشی کنه من نذاشتم فقط چندتا تیغ رو دستش کشیده جریانو به مامانش گفتم دختر خالم از اونروز بلمن لج کرده ۱۴سالشه و تو تانگو شماره ی منو نوشته و مقابلش نوشته که به خدا توهین کرده و ذهن همه رو داغون گرده و هی برامن زنگ میزنن یا اس ام اس میزنن یا تو تلگرام پیام میدن که جریان چیه خودشم شب ساعت ۱۲به بعد دوروزه این اتفاق افتاده و من خودم خبر نداشتم از موضوع که چیشده تا اینکه یکی از مزاحم ها از صفحه ی تانگو دختر خالم اسکرین شات گرفته و برام فرستاده اونموقع فهمیدم گار اون هست, حالا من چطوری شکایت کنم؟ایا نتیجه‌ای داره شکایت کنم؟جرمش چیه؟ و من مدرک دارم که کاره اون هستش و بهم تهمت زده تا با اون کار خودشو خالی کنه باتشکر.

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید با استناد به پرینت پیامکهابه جرم توهین  پیامکی و مزاحمت علیه دختر خاله شکایت کیفری مطرح نمایید.موید باشید