میخوام شکایت کنم تا دادگاه بهم حکم بده تا بتونم پلاک و سند و به نام خودم بگیرم، چکار کنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۵۴۲ #26980252

باسلام ..
بنده پارسال ۳ ماه به عید ماشینی و از آقایی خریدم که متاسفانه قرار داد دستی بینمون بسته شد مبلغ کل ماشین ۱۱ میلیون شد ولی چون ماشین از راهنمایی بدهکار بود مدارک ماشین گیر راهنمایی بود .. که من ۹ میلیون به ایشان دادم و بنا شد ۲ میلیون و برای تنظیم سند و تعویض پلا ک پرداخت کنم که متاسفانه بد از یکی دو ماه که ه ایشان زنگ میزنم ایشان جواب منو نمیداد تا یه ماه پیش ایشان اقدام به بردن پلاک های ماشین و کرد هفته پیش برای ایشان اظهار نامه دادم که بیاد تا سند و پلاک و بنامم بزنه ولی ایشان باز خبری ازش نشد الان میخام شگایت کنم تا دادگاه بهم حکم بده تا بتونم پلاک و سند و به نام خودم بگیرم از شما میخوام راهنمایی کنید که چه شکایتی و برای چه دادگاهی به چه موضوعی شکایت تنظیم کنم ..لازم به ذکر هس که وقتی پلاک و برد بنده در کلانتری از ایشان شکایت کردم...خواهش میکنم بهم جواب بدین چه کنم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی ارائه بدهید.

سلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده و مالک اصلی مطرح نمایید .

درود
به طرفیت فروشنده و ایادی ماقبل دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی دهید .

سلام و عرض ادب
دادخواست ابزارم به تنظیم سند رسمی مالکیت مطرح نمایید

با سلام در دفاتر خدمات قضایی دادخواست الزام به تنظیم سند به طرفیت فروشنده و مالک اصلی تنظیم کنید

باسلام
با توضیح پایانی شما بنظر میرسد چنانچه شما در کلانتری علیه ایشان شکایت نمودید می توانید اقدام به شکایت کیفری سرقت پلاک نمایید البته عین شکواییه قبلی را ضمیمه شکواییه نمایید و متعاقبا در جلسه رسیدگی درخواست الزام به تنظیم سند را تقاضا نمایید زیرا الزام به تنظیم سند امری حقوقی است و ممکن است زمانبر بوده و طرف شما مجال اذیت شما را پیدا کند لذا اگر از طریق شکایت کیفری که رسیدگی را با شدت و حدت بیشتری انجام میدهد و حتی در صورت صلاحدید ممکن است حکم جلب ایشان به عنوان سارق صادر کند کار شما را تسهیل میکند و در زمان حضور و یا عدم حضور متعاقبا درخواست الزام به تنظیم سند به دادگاه کیفری ارائه داهید . موفق باشید

با سلام
دادخواست الزام به تعویض پلاک و الزام به تنظیم سند رسمی در دادگاه حقوقی طرح کنید.

موفق باشید