آیا قانونا باید در جایی که شوهر میگوید زندگی کرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۴۸ #26973108

خسته نباشین ما دو ساله که عروسی کردیم شوهرم زیر زمین خونه پدرشو درست میکنه اونجا زندگی کنیم من قبول نمیکنم ایا قانون میگه چون شوهرم میگه من باید برم اونجا زندگی کنم؟ یا باید تفاهم داشته باشیم؟ قانون حق رو به کی میده؟ ممنون

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله مگراثبات شودآن مکان مناسب نیست

قانونا اختیار محل زندگی با شوهر است اما باید مسکن و .‌.. در خور شان و شخصیت زن باشد و میتوانید از دادگاه تقاضای مسکن مناسب نمایید

باید درخواست زندگی درشان شخصت کرده اما ی مدت کوتاه باید درانجایی ک شوهرشما می باشد بایددزندگی کنید

سلام
قانونا اختیار تعیین مسکن با شوهر است و همسر باید در منزلی که شوهر تهیه و تعیین می‌کند زندگی کند مگر اینکه منزل مذکور مناسب با شئونات زوجه نباشد یا اساسا و عرفا مناسب برای زندگی نباشد که در این صورت دادگاه تعیین تکلیف می نمایند و بهتر است در این مورد با یکدیگر تعامل و توافق داشته باشید و خود را در این اوضاع و احوال تراکم کار دادگاه‌ ها درگیر دادگستری نکنید.

فعلا برای اینکه ناشزه شناخته نشوید باید در آن منزل سکونت کنید ولی می توانید از دادگاه تقاضای الزام زوج به تهیه مسکن مناسب طبق شان و شخصیت شما را بنمایید

باسلام
مطابق ماده ۱۱۱۴قانون مدنی زن باید درمنزلی که شوهر تعیین میکند زندگی کند در واقع یکی از جلوه های تمکین سکونت زن درمنزلی است که شوهر تعیین کرده اما اگر زن شرط حق مسکن و تعیین آن راهم نداشته باشد شوهر مکلف است برطبق شان او منزل به جهت سکونت تهیه نماید

با سلام و احترام
زوج موظف است که وسایل و ملزومات زندگی را در خور شان و منزلت زوجه فراهم نماید
و اقامتگاه زن شوهر دار همان محل اقامت شوهر میباشد
علی ایها الحال اگر آن مکان مناسب و در شخصیت و شان شما نباشد میتوانید درخواستی جهت تغییر اقامتگاه خود داشته باشید