آیا با "ضم وکیل" می‌توان "وکالت بلاعزل فروش خانه" را بی ‌اثر کرد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۹۸ #26968129

با سلام
چند سال پیش وکالت بلاعزل فروش خانه‌ام را به خواهرم دادم و الآن پشیمان هستم. در این وکالت‌نامه اشاره‌ای به "سلب حق ضم وکیل از موکل" نشده. گویا اگر ضم وکیل کنم و برادرم را هم به وکالت ضمیمه کنم خواهرم نمی‌تواند بدون توافق برادرم خانه را بفروشد. درست است؟
آیا برای اینکه به این هدف برسم همین که به اتفاق برادرم به دفتر اسناد رسمی برویم و بگوییم می‌خواهیم ضم وکیل کنیم کافی است یا باید مفاد خاصی را در وکالت‌نامه بگنجانیم؟
هنگام ضم وکیل، وکالتی که به برادرم می‌دهم هم حتما باید "بلاعزل" باشد تا بتواند وکالتی که به خواهرم دادم را بی‌اثر کند؟
با تشکر

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما می توانید ضم وکیل نمایید.

شما می توانید ضم وکیل نماییدو یه راه دیگه هم دارین می توانید خودتان منزل راا بفروشید

سلام دوست عزیز.در وکالت قبلی دقت کنید که حق ضم امین را سلب نکرده باشید.به احتمال زیاد سلب نکردید.چون اگر خودتان بخواهید سلب ضم امین را اضافه میکنند.اگر اینطور بود به دفترخانه مراجعه و با همان حدود اختیارات بصورت مجتمعا سند وکالت امضا کنید.

موکل می تواند با مراجعه به یکی از دفاتر اسناد رسمی، وکالتنامه دیگری به شخص مورد اعتماد خود اعطا کند به عبارت دیگر موکل دو وکیل خواهد داشت و در آن جا مشخص می کند که حدود اختیارات وکلا اصطلاحا مجتمعا می باشد و بلا فاصله بر طبق اظهارنامه رسمی مراتب ضم وکیل و حدود اختیار را ابلاغ می کنند.
اما....
اما اگر وکالت بلاعزل و جامع باشد و حق ضم وکیل ضم ناظر هم اسقاط شده باشد در عمل امکان بلا اثر کردن وکالتنامه وجود ندارد.

باسلام
بله میتوانید جهت جلوگیری از فروش ضمن وکیل کنید

درصورتی میتونی که این اختیار را در وکالت نامه از خود سلب ننمایید اگر سلب نکردی بله

باسلام
با ضم وکیل و اینکه قید نمایید مجتمعا ، مشکل حل میشود وگرنه وکلای شما بصورت انفرادی نیز میتوانند مورد وکالت را انجام دهند.