تعدیل اقساط مهریه توسط زوجه چطور سریعتر به نتیجه میرسد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۵۷ #26948194

سلام.خانمی هستم که شوهرم مرتب تقاضای تعدیل اقساط مهریه میده.تازه یه ماه نشده حکم تغییر کرده به علت گرانی سکه، در سر رسید سکه جلبش کردم، با اینکه حکم سکه کامل بهار آزادی بود نیم سکه ازش گرفتن و تحت ضماتت ازادش کردن.الان فهمیدم دادخواست تعدیل داده. منم امروز دادخواست تعدیل دادم به علت کاهش قابل توجه نرخ سکه از ۱۶ به ۹میلیون. و پرونده های پزشکی مو پیوست کردم.مشکل کلیوی و معده و دیسک گردن دارم، که خودش باعث شده این بلاها سرم بیاد. اللنم طلاقم داده بدون سرپرستم مدام اذیتم میکنه تعدیل میده وام برمیداره، حقوقشو کم میکنم وام ها روسریع جابه حا میکنه میگه ندارم، الانم ۲روز الکی رفته زندان که بگه من زندانی ام ندارم بدم.الان تکلیف نیم سکم چی میشه بعد از ۱۰ماه، یک ماه مرخصی زندان دادن بهش.من دیروز فهمیدم تعدیل داده، امروز منم به علت کاهش سکه تعدیل دادم میخواستم بدونم اون زودتر داده از اونو زودتر رسیدگی میکنن یا منو؟ یا دو تا شو با هم؟ چیکار کنم پروندم جلو بیفته؟انگار اون یه هفته زودتر درخواست داده و امروز تعیین وقت میشه؟لطفا راهنمایی کنید.ممنون

مشاوره حقوقی مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود تقاضای رسیدگی توامان نمایید.

ماده ۱۰۳ - اگر دعاوی دیگری که ارتباط کامل با دعوای طرح شده دارند در همان دادگاه مطرح باشد، دادگاه به تمامی آنها یکجا رسیدگی می نماید و چنانچه درچند شعبه مطرح شده باشد دریکی از شعب با تعیین رئیس شعبه اول یکجا رسیدگی خواهد شد.
درمورد این ماده وکلا یا اصحاب دعوا مکلفند از دعاوی مربوط، دادگاه را مستحضر نمایند.

پس از ارجاع به شعبه درخواست رسیدگی تواما بکنید

درود بر شما، بهتر است پس از ارجاع دادخواست به شعبه ی موردنظر درخواست رسیدگی توامان به دو دادخواست دهید، لکن به زعم بنده احتمالا هر دو تعدیل منتفی شود.

اگر برای ادعای خود مبنی بر جابجایی وام ها و زندان رفتن و....دلیل و مدرکی دارید میتوانید ارائه دهید در اینصورت امکان رد شدن دادخواست تعدیل ایشان با تشخیص دادگاه هست و نتیجه بستگی به مستندات طرفین خواهد داشت

درود
پس ارجاع به شعبه می توانید درخواست رسیدگی توامان کنید.

احتمالا به دلیل دادخواست هر دو طرف تعدیل منتفی شود. در هر صورت بستگی به مدارک ارائه شده طرفین دارد.

درود
پس از ارجاع پرونده به شعبه طی لایحه ای به هردو پرونده اشاره و باتوجه به یکسان بودن موضوع و طرفین پرونده ،درخواست رسیدگی توامان نمایید .